Onze diensten

Waarmee kunnen wij u helpen?

GNL-Commerce voert verschillende diensten uit waarmee wij bedrijven helpen tot een
Online succes. ons team werkt op
 een unieke manier aan uw online succes. Wij hanteren een zeer effectieve werkwijze met duidelijke communicatie naar de klant.  Wij vinden het van groot belang dat de klant betrokken blijft gedurende het traject. Ook weten wij hoe vervelend het is complexe wurgcontracten te krijgen. GNL-Commerce maakt hier dus geen gebruik van.

Mocht u meer informatie willen over het traject dan kunt u contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Op deze pagina ziet u de vijf diensten waaruit u een keuze kan maken.
U kunt deze kopjes aanklikken en daaruit meer informatie lezen over het traject.

Het team van GNL-Commerce bouwt een website voor u op, en maken deze ready-to-go

GNL-Commerce optimaliseert uw website zodat u optimaal vindbaar blijft in de Google zoek resultaten!

 

Ons team besteedt uw bedrijf doelgericht naar de juiste potentiële klanten door middel van Facebook advertenties!

Wij onderhouden uw bedrijfssociale media voor meer potentiële klanten en interactie binnen uw bedrijf.

 

Meer klanten en omzet behalen doormiddel van Google? Laat uw Google Adwords uitbesteden door onze specialisten!

De meest gestelde vragen

Wij voeren geen logo designs uit. Wij verwachten dat u een eigen logo heeft. Als u geen logo heeft hebben wij wel connecties om deze te ontwikkelen naar uw wensen. Om het logo te laten ontwikkelen worden de kosten apart in rekening gebracht. 

Wij houden u op de hoogte in het kort via de mail of telefonisch. Daarbij kunt u zelf ook ons contacteren als u vragen heeft. Wij staan altijd open uw vragen te beantwoorden en u te helpen.

Wij werken erg hard en gecontroleerd om uw website veilig in de lucht te krijgen. Wij voeren dag en nacht uit uw website te bouwen. Wij zijn met een paar mensen. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om uw website zo snel mogelijk te leveren. 

U kunt zich aanmelden door de vrijblijvende offerte in te vullen. Wij nemen dan contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

De prijzen voor de diensten zijn verschillend. Dit hangt af van het aantal werk wat gedaan moet worden en hoeveel tijd er in op gaat. Wilt u graag weten wat het u zou kunnen kosten dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij stellen de prijs op basis van uw wensen en de benodigde tijd.

Ons team zal er alles aan doen uw dienst een succes te maken. Mocht u niet tevreden zijn met de website dan passen wij alles aan en werken wij door totdat u wel tevreden bent. SEO optimalisatie kan geen direct resultaat geven, Google heeft de tijd nodig alles te kunnen verwerken, ook moeten wij alles researchen, dit heeft ook tijd nodig, wij hopen hierbij op uw begrip.

Breng uw onderneming naar het volgende level.