Over ons

Ons verhaal

Onze focus is jouw visie.

GNL-Commerce werkt op een unieke manier aan uw online succes. Wij hanteren een zeer effectieve werkwijze en vinden wij het van groot belang dat de klant betrokken blijft gedurende het traject. Ook weten wij hoe vervelend het is complexe wurgcontracten te krijgen. GNL-Commerce maakt hier dus geen gebruik van.

GNL-Commerce
Wie zijn wij?

Klein beginnen met grote resultaten!

GNL-Commerce is een onderneming dat bestaat uit een team van 4 jonge werknemers. Ons team houdt zich onder andere bezig met E-commerce. Wij bieden verschillende producten aan op verschillende online platformen. E-commerce websites maken gebruik van SEO en daardoor hebben wij klanten geholpen meer sales te genereren door hun listings te optimaliseren. Dit resulteerde in een exponentiële groei van hun sales en conversie.

Daarom zijn wij als GNL-Commerce dieper in de SEO wereld gedoken en helpen wij nu ook bedrijven met het optimaliseren van hun pagina’s. Naast het optimaliseren van uw website zijn er nog vele andere manieren om meer leads te genereren. Denk hierbij  bijvoorbeeld aan Sociale Media beheer en het uitbesteden van Facebook advertenties.

Meer informatie over de diensten ? Klik dan op “Onze diensten”

Ons team

GNL-Commerce Gian Boender
Eigenaar

Online marketeer, SEO / Sociale Media Specialist, Webdeveloper
GNL-Commerce

Romy Verhoeven

Teamlid

SEO / Sociale media Specialiste, Blogdeveloper
GNL-Commerce Oskar Ehrlich

Oskar Ehrlich

Teamlid

Sales Manager / Magazijn Beheerder

Hoe kunnen we jou helpen?

Dit kunnen wij voor u betekenen.

Bekijk onze diensten.