Website Building

GNL-Commerce bouwt uw website!

GNL-Commerce is gespecialiseerd in het maken van websites.
Ons team bouwt een Customized WordPress website naar uw wensen. Ook zorgt ons team ervoor dat uw website beveiligd en met een goede basis geoptimaliseerd is voor Google. 

Wat is WordPress?

WordPress is een open source content management systeem.
Om het wat simpeler te kunnen zeggen: WordPress is een programma waarmee je een Website, Blog, of online shop kunt bouwen en onderhouden.
WordPress is het populairste CMS systeem ter wereld! Bijna 30% van alle websites op de wereld gebruikt WordPress. En meer dan 60% van de websites die een CMS gebruiken gebruikt WordPress!   

GNL-Commerce WordPress
GNL-Commerce SEO

Een website die goed vindbaar is

Een snelle en goed uitziende website is top, maar de website moet natuurlijk ook goed vindbaar zijn. We zitten momenteel in het jaar 2021en meer dan 90% van de online aankopen begint met een zoekoprcht via Google. Op het moment dat iemand zoekt naar jouw producten of diensten wil je dan ook dat jij bovenaan staat en niet je concurrent. Bij het maken van een professionele website zorgen wij ervoor dat jouw website dan ook direct geoptimaliseerd is voor Google zodat er een goede basis staat. Daarnaast is het ook mogelijk dat we een SEO traject starten zodat we ervoor zorgen dat jouw website op alle relevante termen en zoekwoorden goed vindbaar  wordt en je dus ook hoog in de Google lijst komt te staan.

Een professionele website laten maken

Tegenwoordig kun je als bedrijf niet meer zonder een website. Een professionele website laten maken is daarom ook een must. Vaak is je website in meerdere gevallen het eerste wat klanten van jou zien. Zodra het eerste contact plaats vind is het belangrijk de aandacht te behouden van de bezoeker. Een snel werkende en goed uitziende website is ontzettend belangrijk bij het eerste contact van de bezoeker. De eerste indruk bepaalt of de bezoeker blijft en contact met jou op neemt. Wij weten precies waar een website aan moet voldoen om bezoekers te trekken zodat deze vervolgens omgezet kunnen worden tot klanten.

GNL-Commerce SEO

Wat krijg ik ?

Wilt u een website laten bouwen door GNL-Commerce en wilt u weten hoeveel dit kost?
U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. De prijs van de website hangt af van de grootte van het project.